Katon pinnoitus – Keski-Suomi

Katon pinnoitukset ammattitaidolla ja kokemuksella Keski-Suomen alueella.

Onko suunnitteilla tiilikaton pinnoitus? Pinnoitus antaa katolle vuosia lisäaikaa ja antaa kodille uuden ilmeen. Pyydä nyt tarjous tai varaa ilmainen kartoituskäynti!

Pyydä tarjous parilla klikkauksella. Vastaamme 24 tunnin sisään toimistoaikojen puitteissa.

5 + 15 =

Katon pinnoitukset Jyväskylästä

Olemme jyväskyläläinen maalausliike, joka hoitaa yksityisasiakkaiden ja taloyhtiöiden julkisivumaalaukset sekä katon pinnoitukset Keski-Suomen alueella. Tinkimätön laatu ja asiakaslähtöisyys ovat keskeisimmät arvomme. Ensimmäiset maalausprojektimme olemme toteuttaneet jo vuonna 2015.

Toteutamme maalaustyöt aina räätälöidysti sinun kotisi tarpeiden mukaan.

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan kotisi maalaustarpeista!

Maalausliike Suojaväri on saanut parhaan luottoluokituksen.
Maalausliike Suojaväri on saanut parhaan luottoluokituksen.
Maalausliike Suojaväri on saanut parhaan luottoluokituksen.
ERINOMAINEN arvio
24 arvostelut perusteella
Vahva suositus tälle firmalle! Hommat hoidettiin heti tarjousvaiheesta aina loppusiivoukseen saakka ammattiylpeydellä, asiakasta kuunnellen ja syksyiset keliolosuhteet huomioiden. Maalarimme lausahdus, että "Tehdään kuten itselle tekisi" kertoo työnlaadusta ja siitä, että työnjäljestä voidaan hyvällä omallatunnolla antaa kolmen vuoden takuu. Kiitos Tobias 💪
Petri Hautanen
04/09/2023
Maalausurakka aloitettiin nopeasti ja myös toteutettiin nopeasti viidessä päivässä! Työn laatu erinomainen -pahoissakin paikoissa - pohjatöissä ei todellakaan oiottu! Hyvä Tobias! ;)
juha tuikkala
26/08/2023
Nuoret yrittäjät hoitivat työt ja asiakaspalvelun paremmin kuin joskus alan pitkäänkin toimineilta firmoilta totuttu näkemään. Hyvä kommunikaatio, sopimuspaperit ja laskutus asianmukaista ja työn jälki sitä mitä pitääkin.
Liisa Kuparinen
04/07/2023
Koko urakka sujui hyvin sopimuksen teosta alkaen. Kaikki toteutui sovittuina aikoina ja yhteydenpito oli helppoa. Lopputulos on hyvä, työmaa siistitty. Ahkerat ja tarkat tekijät olivat asialla.
Seppo Leinonen
27/06/2023
Työn jälki kiitettävä ja kaikki hoidettiin "avaimet käteen"-periaatteella. Työ sujui joustavasti ja asiakasta kuunnellen.
Harri Huttunen
19/06/2023
Jälki erinomaisen siistiä myös ympäristö, kohteliaat ja ahkerat pojat.
Elsi Nyberg
10/06/2023
Kesämökin maalaus: kiitos Riikka ja Heini, erinomaista ja tarkkaa työtä. Mökistä tuli kuin uusi.
Kari Naappi
10/06/2023
Maalarit Riikka ja Heini hoitivat vanhan omakotitalomme maalauksen ammattitaitoisesti, ajallaan ja nopeasti. Muutamasta hankalastakin kulmasta he selvisivät erinomaisesti Suuret kiitokset heille ja koko yhtiölle.
Timo Sikiö
21/05/2023
Ihanan reipasta meininkiä ja kaikki sujui niin kuin pitikin!😄
Katriina
16/05/2023
Ammattitaitoinen porukka!
Aleksi Pitkänen
11/03/2023

Miten katto pinnoitetaan?

Oletko miettinyt, miten kattoasi voitaisiin parhaiten suojata ja pidentää sen käyttöikää? Kattopinnoitus saattaa olla ratkaisu. Tarjoamme asiantuntevaa apua katon suojaamiseen ja kunnostamiseen. Näin projekti etenee alusta loppuun:

1. Kuntokartoitus ja tarjous: Kutsu meidät käymään soittamalla tai tarjouspyyntölomakkeen kautta! Tarkastamme katon kunnon tarjouskäynnillä ja varmistamme sen, että katon pinnoitus on oikea toimenpide katon kunto huomioon ottaen. Varmistamme myös aluskatteen kunnon, jotta pesuvaiheessa ei tule ikäviä yllätyksiä. Kun kaikki on kunnossa, saatte kiinteähintaisen tarjouksen katon huoltotöistä!

2. Pinnoitteen valinta: Suosimme pinnoitteissa Nowocoatin laadukkaita tuotteita, mutta valikoimastamme löytyy myös muiden valmistajien tuotteita. Valitsemme yhdessä parhaiten kattoosi soveltuvan pinnoitteen.

3. Pohjatyöt: Ensimmäinen askel työmaalle saapumisen jälkeen on huolellinen valmistelu. Puhdistamme huolellisesti katon poistamalla kaiken irtoroskan ja muut epäpuhtaudet korkeapainepesurilla. Käymme läpi myös kaikki mahdolliset vauriot kattotiileissä ja vaihdamme vaurioituneet kattotiilet uusiin ennen pinnoitteen levittämistä. Suojaamme kaikki pinnat, joille pinnoitetta ei ole tarkoitus levittää.

4. Pinnoitus: Huolellisten pohjatöiden jälkeen levitämme katolle sammaleen estoaineen. Sammaleen estoaineen annetaan vaikuttaa ja katon kuivaa, minkä jälkeen kestävän lopputuloksen aikaansaamiseksi pinnat käsitellään kahteen kertaan laadukkaalla pinnoitteella.

5. Lopputarkastus: Kun työ on saatu päätökseen ja kattoa koristaa uusi Suojaväri, teemme kanssanne lopputarkastuksen ja saatte lopputarkastuspöytäkirjan. Kolmen vuoden takuu työlle astuu voimaan lopputarkastuspöytäkirjan allekirjoittamisesta.

Kattopinnoitus on erinomainen investointi kiinteistösi tulevaisuuteen. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua suojaamaan kattosi parhaalla mahdollisella tavalla!

 

 

Meiltä saat kilpailukykyisen tarjouksen ja Keski-Suomen parhaan maalausporukan!

Miksi kannatta valita Suojaväri?

Ei päivän hintaa

Pyrimme hinnoittelemaan kaikki kohteemme suoraan ’’viimeisellä hinnalla’’ ja tarjouksemme on aina voimassa niin kauan kuin kalenterissame on tilaa, eli emme painosta tekemään päätöstä työn tilaamisesta nopeasti ilman perusteita. Hinnoittelemme jokaisen kohteen sen erityispiirteet huomioiden ja pidämme huolen siitä, että tiedätte tarkalleen mistä maksatte.

Reilut kaupat

 Haluamme, että kumpikin osapuoli on tietoinen kaupantekohetkestä urakan valmiiksi saattamiseen asti siitä mitä tehdään ja miksi. Aikataulut ovat meille pyhiä ja pidämme teidät jatkuvasti perillä urakan aikataulutuksesta. Työmme on valmis vasta kun kaikki osapuolet ovat sitä mieltä, että työn jälki on erinomaista ja kaikki mistä on sovittu on myös tehty. Sanojemme tueksi työllämme on myös kolmen vuoden takuu!

Helppo prosessi

Tarkoituksenamme on tehdä kaikesta mahdollisimman helppoa teille aina tarjouskäynnistä urakan saattamiseen maaliin asti. Teidän ei tarvitse itse tehdä muuta kuin pyytää meidät paikalle ja kuunnella tarjouksemme, niin me hoidamme loput! Jos jokin asia urakkaan liittyen askarruttaa, niin vastaamme puhelimeen ja sähköposteihin myös viikonloppuisin ja iltaisin.

Suojaväri Oy

Talon maalaus Jyväskylässä toteuttaa maalausliike Suojaväri.

Mikä maalausliike Suojaväri?

Suojaväri on Keski-Suomessa toimiva kolmen jyväskyläläisen vuonna 2017 perustama yritys.

Idea oman maalausliikkeen perustamisesta tuli jo vuonna 2015, kun työskentelimme maalareina pääkaupunkiseudun isoissa yrityksissä.

Päätimme työllistää itse itsemme, jolloin voisimme myös tarjota mahdollisimman asiakasläheistä ja laadukasta maalauspalvelua. Olemme nyt olleet jo viisi vuotta tilanteessa, jossa oma maalausliikkeemme on mahdollistanut sen, että voimme päättää itse millaista palvelua asiakkaamme saavat.

Vuonna 2021 toimimme vielä lähes koko sesongin ajan kevytyrityksenä, mutta mukavasti kasvaneen kysynnän pohjalta perustimme sesongin lopulla osakeyhtiön – Suojaväri Oy:n. Osakeyhtiönä kerkesimme toimimaan vielä 2021 sesongin aikana muutaman maalauskohteen ajan. Nyt vuonna 2023 työllistämme itsemme lisäksi myös muutaman maalarin.

Y-tunnus

3210110-5, Suojaväri Oy

Yhteystiedot

Tilaa maksuton arviokäynti

Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai alla olevalla lomakkeella.

Tarkastamme kattosi kunnon ja räätälöimme sinulle kilpailukykyisen ja kiinteähintaisen tarjouksen maalaustyöstä.

Älä epäröi ottaa yhteyttä myös iltaisin tai viikonloppuisin. Vastaamme tarjouspyyntöön viimeistään seuraavan arkipäivän aikana!

Ota yhteyttä!

suojavari@suojavari.fi

suojavari@suojavari.fi

Aatu Mäenpää

Aatu Mäenpää

Maalari Yrittäjä |Myynti

Eetu Mäenpää

Eetu Mäenpää

Maalari Yrittäjä |Henkilöstö

Pyydä tarjous helposti lomakkeella!

Katon pinnoitus kannattaa hoitaa ajoissa, jotta katto säilyy kestävänä, eikä tiilet kerkeä hapertua liikaa. Pyydä meiltä nyt tarjous pinnoituksesta, niin vastaamme sinulle muutamassa tunnissa!

  • Ilmainen tarjous ja kartoitus
  • Kilpailukykyiset hinnat
  • Ammattitaitoinen porukka
  • Helppo prosessi
  • Huolto valmis 1-3 päivässä
  • Ei sido tilaamaan!

Toiminta-alueet

Jyväskylä, Hankasalmi, Joutsa, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski.

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteen mukaisen tietojesi käsittelyn.